Blodomloppet

Igår var jag ner till Borlänge och sprang blodomloppet. Resultatet blev milen på 1.13.34 vilket jag tycker är jättebra. Ska man titta på hur uppladdningen såg ut dagarna innan och samma dag så hade nog inte många åkt ner alls. Nog om det för nu har jag fått smak för det här och måste uppdatera mina skor inser jag. Fötterna ska få nya skor så jag har bra underlag för att förbättra min tid till tjejmilen. Skorna jag har nu har varit med sedan Moa var liten så det är nog på tiden. 



 http://www.sportamore.se/produkt/6410-icebug-pytho-l-bugrip-w-rodsvart

Dessa skulle jag vilja ha i vinter så man inte kan skylla på isen utan kan fortsätta med löpningen året runt. Jag har ju lite problem med att springa på löpband eftersom jag tycker det är tråkigt då jag inte kommer någonstans.
Nej nu måste jag ta tag i hemmet och försöka få någon ordning på allt. Ikväll måste jag ju ut och åka igen för då är det möte på skolan i Malung. Morgondagen hoppas jag ska vara lugn och sen på torsdag så är det brännboll med Erics klass. Oj oj hoppas att kroppen återhämtat sig tills dess.

Underbart väder och duktiga barn. :)

Nu har vi några fina dagar med strålande solsken vilket gör att man inte vill vara inomhus just nu. Tur att det finns saker man kan ta sig för att göra ute då. Jag har planterat lite blommor att ha på trappen så det ska se lite fint ut. Rensat rabatten hos grannen han jag göra när jag var lite upprörd och imorgon ska jag ta och kratta lite där vi röjde bort buskar för ett tag sen. Vad har jag annars pysslat med då? Jo jag har tagit det lugnt på altanen och fått lite färg på min bleka kropp.

På onsdagen så var det musikal på skolan, Djur I Dur hette den och barnen var jätteduktiga. Vi hade med oss Musse som tyckte det var roligt att klappa efter varje nummer och sen var det ju väldigt kul när det var Moa som stod på scen.



En liten konferencier.



Fakta om apor.



Apsången =)



Igelkottarna



Världens sötaste lilla mus som talar om fakta om möss. <3



Mössen med alla andra djur bakom sig.



Den rosa ålen =) Me Like Rosa



Ugglor så fina så.



En pingvin som spräcker byxbaken så han är lite generad.



Bagaren och kaninen =)



Sötnöten Musse in action. <3

På måndag ska jag ställa upp på min första springtävling som blir Blodomloppet nere i Borlänge. Min coach eller andra hälft som det också är ska springa med mig vilket taggar mig lite extra. Jag har ju faktiskt klarat av att springa mesta delen av broarna runt så jag är helnöjd. Nu har LillSyss sagt att jag bara får ta korta myspass fram tills måndag vilket jag kan förstå.

Nej nu kommer det snart någon och kryper ner här hos mig så det är väl dags att runda av.  


Ny blogg till förmån för min bror.

Eftersom min bror inte vill läsa en blogg som har en nedsättande adress kan jag ju inte annat än att byta då. ;) Tycker ju annars att en hårdrockande basist skulle ha lite större toleransnivå. :P Nu kan man ju alltid hoppas att han inte har något emot den nya adressen då.

Vad händer annars i mitt liv just nu då? Ja allt möjligt skulle jag vilja säga men samtidigt så är jag tyst. Jag har lämnat en långvarig relation och hittat kärleken på nytt. Jag blev lite förvånad för den var tydligen närmre än jag trott. Min underbara träningskompis, granne och vän visade sig bli mer än en vän.



En bild på Världens Underbaraste <3



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0