Nytt pannband... igen ;)

Jag har haft lite mycket nu ett tag och därför har det tagit tid mellan inläggen. Här kommer ett iaf då jag var tvungen att göra ett nytt pannband eftersom jag har röda arbetskläder så känns det dumt med ett rosa. Fast egentligen tänkte jag att det varit bra med ett som var fleecefodrat och gjorde det i svart istället. Det första blev lite för smalt så då fick Fia det och jag gjorde ett bredare till mig.
 
Någon som är sjukt nöjd med mammas misstag...
Visst är vi nöjda båda två. =)
Vi är sååå coola brudarna Wärmedal <3

Mina fina byxor!!!

Igår tänkte jag att jag skulle ge mig på att sy ett par byxor till mig. Det gick jättebra efter att jag gjort om mönstret ganska rejält. 24cm fick jag ta in i midjan fast jag valt storlek small, sen blev det att sänka midjan med 10cm till. Jag gillar inte att ha byxor som räcker upp över magen utan vill gärna ha mudden under naveln. =)
 
Mycket nöjd med resultatet faktiskt. =D
Ja en riktig mästerfotograf fick jag tag på. Prinsen kan bara han vill.
 
Imorgon är det en vecka kvar innan hjärtat kommer hem igen. Då ska jag mysa ordentligt med den finaste och försöka pyssla om honom lite. Jag hoppas att barnen tar sig upp till skolan då de har varit lediga i en vecka och då har de inte varit upp på morgonen men nu blir det andra bullar. ;) De längtar efter att Martin ska komma hem för han är tydligen lugnare än mig på morgonen. Jag tror väl att de går upp tidigare och inte behöver stressa som de gjort innan.

Mössa till hjärtat <3

Då hjärtat skulle till Kiruna på jobb tänkte jag att han måste ju ha en mössa. Nu blev det ju lite hastigt med avfärden så mössan ligger hemma och väntar. =)
 
Sen var jag ju tvungen att göra mig ett pannband i det fina aptyget.
 
Nästa projekt blir nog ett par byxor till mig men vi får se vad som händer. Har en sak att göra först bara.

Uppställningshelg =)

I helgen har det varit den första av två uppställningshelger på campingen och det var så roligt att träffa säsongsgästerna igen. Tur att man snart får träffa dem igen. Under dagen hade jag tid att titta igenom bilderna på jakt efter lite obloggade alster jag visste jag hade kvar. Roligt när man hittade bilderna från när barnen var små.
 
Moa fick capribyxor?!? vilka blev lite stora men hon kunde ha dem ett långt tag iaf. ;)
Hade en gång i tiden finfina puffar som jag sytt. Det var innan knivar och skruvmejslar hittade barnen, inte tvärtom iaf om man frågade barnen. Bästa kuddarna jag haft, lägga upp benen när ryggen sagt upp sig, om man ville läsa i sängen, på golvet framför teven eller spel, ja eller bara att sitta på.
 
Nu ska jag ta och hänga en tvätt innan det är dags för sängen så man tar sig på jobbet i tid. Imorgon ska jag försöka hinna med att ta kort på en mössa och ett pannband som jag knåpade ihop efter jobbet idag.

Nytt jobb i väntan på säsong.

Jaha då har man börjat på ett nytt jobb idag då. Fram tills säsongen börjar och vi närmar oss öppning av butiken så kommer jag att städa på Kläppen, hoppas jag iaf. Vi håller på med storstäd och jag känner mig lite ringrostig men det släpper nog snart. Det bästa med att jobba på samma ställe är att det är så trevliga arbetskamrater. Oskar och jag fortsätter som vanligt med att laga mat varannan dag. Det blir mycket roligare så samt att man får lite mer variation då vi har olika tycke och smak. Imorgon blir det tacopaj och bara för att jag är så snäll så tar jag med paprika till Oskar fast jag avskyr det själv. Det tycker jag är att vara snäll och jag tror att han kan bli lite förvånad.
 
Vad har hänt mer sedan sist? Jo bilen slutade naturligtvis att gå riktigt så den fick åka bärgare ner till Ludvika där det blir koll av bromsarna samtidigt som datorn kollas och nollställs. Jag fick ju jobb samtidigt som bilen åkte vilket gjorde det hela lite spännande. Jag har ju världens bästa familj så idag fick jag ta hjärtats bil för att slippa krångel och sen har prinsen sagt att jag får låna hans cykel om jag behöver.
 
Nu blir det att sova lite innan det är dags för en ny dag på jobbet. Imorgon kanske jag kan hitta minneskortet till kameran och lägga in lite bilder. Jag har tydligen lagt det på nått bra ställe så jag inte skulle tappa bort det. =P
 
God natt!!!

RSS 2.0