Spännande väntan

Nu börjar det hända saker här i huset. Vi har bytt ut pannan och väntar nu på borrhålet. Det ska bli så skönt när det är klart. I blivande teverummet är det nu lagt golv och det kommer bli helt fantastiskt. Planen var att det skulle ha bytts fönster idag men tyvärr så blev Bosse sjuk så Oskar fick jobba. Det får helt enkelt vänta tills nästa vecka istället och hoppas på bättre tur då. =) Saknaden av bilder får ni stå ut med en stund tills huset inte är helt uppochner igen.
Vår underbara säng med nya lakan och täcke som vi köpte under vår Stockholmsresa. Det gamla täcket såg ut som någon hade tuggat runt kanterna.
Supersköna byxor från röhnisch som jag fick vid en prenumeration och en snygg vattenflaska i rosa. Måste säga att min klätterflaska som jag fick på alla hjärtans dag är mycket finare men den här duger iaf. ;)
 
Nej nu är det dags att åka på fika och klättra lite. =)

Hjärnspöken

När ska man inse att man duger och kanske till och med är ganska bra ibland? Mindervärdeskomplex och dålig självkänsla är tydligen svårare än jag trodde att komma över. Måste säga att det är tur att jag har så fina människor runt mig som hjälper till att mota bort spöken och annat dumt. Jag gör mitt bästa och får höra att det är jättebra men tvivlar ändå på mig själv. Positiva tankar och förhoppningsvis en tur ut i backen med en härlig vän så går det nog över för den här gången.

Svårt att sova...

Jag som aldrig brukar hålla mig vaken genom en hel film fick sluta titta då Oskar somnade istället. Efter det spelade jag lite en stund och försökte sova men det gick inte. Nu har jag hunnit med att titta på ett avsnitt av familjen annorlunda där barnens fyrmänning var på kalas. Kul när man ser folk man känner liksom. Nu var det ju så att jag frös när jag kom hem från jobbet och kände mig allmänt nedstämd. Jag fick nästan order om att gå och lägga mig en stund medans han fortsatte riva vägg. Trots mina protester kröp jag ner under täcket för att värma mig och tvärsomnade direkt. Vet inte riktigt hur länge jag sov men tydligen gjorde min tupplur att jag inte heller fick åka ner och klättra. Lite kanske man kan förstå det valet men samtidigt ville jag ju ner.
 
Att nu ligga och vrida och vända på mig så jag inte är det minsta trött är ju inte optimalt men jag får göra mitt bästa. Har ju en väldigt mysig kille att ligga bredvid så det ska nog gå bra med eller utan John Blunds påhälsning.
 

Shoppingtur till Borlänge

Igår åkte vi till Borlänge då jag slutat jobba. Vi började med att leta efter Rosa Huset som är en tyg och inredningsaffär med massor av tyger. Jag hade sett ut ett tyg jag ville ha och det fick följa två andra tyger också plus muddväv. Det är ju helt underbart att få titta runt på lite olika mönster innan man bestämmer sig. På 20 minuter hade jag lyckats hitta det jag ville ha och vi fortsatte mot RUSTA istället.
Fima tyger som ska bli byxor, mössa, pannband och säkert en tröja också. =)
Mina fina kortbyxor som jag klättrar i. Eric ville också ha men i en annan färg.
Nya snygga sopsäckar kan behövas ibland. Det var ju så fina färger att jag bara måste ha dom.
 
Det blev mycket fint på RUSTA men vi ska ju som sagt fixa ett teverum så ni får vänta med fler saker därifrån. Ska bli så spännande när det blir klart. Nytt golv och nya tapeter ska det iaf bli och det kommer bli jättecoolt.
 
En del av skörden från igår.
 
Min pannkakspalett har ju försvunnit man nu har jag köpt en ny. En fin vinkork fick också följa med hem.
 
Vår buddah som ska få bo i teverummet när det är klart. Nu bor han i sovrumsfönstret.
Flufftröja i fleece som var väldigt mjuk och go.
Spelet som kommer roa oss många kvällar framöver.
Uppladdningsbar lampa då man aldrig har en ficklampa med bra ljus när man behöver. Måla tak kommer det bli har vi kommit på och då behöver man ju ett par arbetsbyxor i fin färg har jag hört. =)
 
Ja vi är väldigt nöjda med vår resa och vi känner inspiration till att ta tag i huset. Det kommer bli så bra och när man har underbara vänner som ställer upp och hjälper till så går det som en dans. Nu kanske jag skulle ta och tvätta tygerna så jag kan sy lite senare ikväll.

Jag vet att jag har varit värdelös på att uppdatera...

Ibland är det ju så att livet får gå före och det är inte så lätt att hinna med alla gånger. Nu ska vi se vad vi har hittat på under tiden. Jag har kommit på att det är roligt att sy igen, när man får uppmuntrade kommentarer hemma så är det riktigt trevligt. Vi får se när bilder kommer upp på alstrerna det är ju det där med tiden att fota igen. ;)
 
Klättringen går framåt med stormsteg måste jag säga för efter att ha klättrat i två månader har jag nu helt plötsligt rött kort. Det innebär att jag får klättra på topprep och säkra samt även ledklättra och säkra inomhus i Sverige. Det trodde ni inte att jag skulle fixa eller hur. =) Jag är faktiskt lite stolt över det och klubben verkar tycka det är bra också. Vi var till Stockholm och tog kortet samtidigt som vi passade på att klättra som tokar hela helgen. Jag blev tyvärr lite hostig och lite snorig men nu börjar jag bli mitt friska jag igen. Ska bli skönt att testa på klättringen idag.
Som ni ser så flyger det massa kritdamm i luften. Men denna led klarade jag och den var lite klurig. Vi behöver ju inte prata om hur svårt jag hade att förstå att det inte var så farligt att hoppa ner där uppifrån men jag gjorde det också. På kursen under ledning fick vi prova att falla och där var det ungefär fyra meter innan det tog stopp. DET VAR LÄSKIGT!!!
Här ser ni min sjukt snygga kille som bouldrar för fulla muggar. <3
 
Nej nu är det dags för lite lunch och sen är det klättring som gäller med mina underbara barn. Jag är hemskt taggad och nu hoppas jag att det inte går så lång tid tills nästa gång. ;)

RSS 2.0