Mitt underbara hjärta!!


Imorgon är det dags!

Nu är det äntligen dags för tjejmilen och jag sitter ensam i en lägenhet och laddar upp. Är väldigt glad att det löste sig till slut med allt. Hoppas det går lika smidigt att ta sig till starten och så imorgon som det gick att ta sig hit.

Mitt älskade hjärta är och myser med bebis så jag är lite avundsjuk men det blir fler gånger. Nu blir det sängen så man är utvilad inför loppet. :-)

Nu är jag officiellt blodgivare!

Jag skulle försöka få Martin att följa med och lämna blod men nu har jag avskräckt honom helt istället. :/ Jag var jättenöjd och åkte dit och hoppade upp i stolen då hon frågar om jag laddat upp ordentligt med att dricka och äta i morse. Ja det har jag svarar jag och börjar tänka, jag glömde nog att äta frukost. Jaja det ordnar sig jag ska ju äta macka efteråt, druckit hade jag ju gjort. Vad jag inte tänkte på var ju mitt lilla spöke som slår till vid vissa olämpliga tillfällen. Allt gick jättebra och jag for in till tygaffären vid rondellen och köpte ett nytt tyg fortfarande på topp. Jag väntade på att Martin skulle ha tagit sig till Våmhus då jag skulle åka mot Orsa och möta upp honom. Jag tröttnade på att vänta så jag började åka och allt är fortfarande på topp. När jag anländer till macken där vi skulle mötas så börjar jag känna mig konstig. Hmmm när brukar  jag må så här tänker jag och öppnar dörren och spottar. Nästa sekund blir jag alldeles varm och inser att jag mår illa, hypoglykemin har slagit till med full kraft. Allt vatten jag fått i mig efter tappningen kommer upp igen och jag kryper ihop i bilen och hoppas att Martin inte är långt borta. Det var han inte så vi åker bort dit vi ska lämna bilen och jag går över till andra sätet så jag slipper köra. Hon ser inte så pigg ut är kommentaren han får när han lämnar nyckeln. Jag kan ju tillägga att det var en bra bit till bilen där jag satt så tydligen såg jag bedrövlig ut. Det blir att åka direkt till China House för att äta så jag kunde bli människa igen. Ja du fick ju en mugg iaf säger Martin och ler lite. =)

Detta kit hade jag med mig när jag lämnade blodcentralen. =)
 
Vi brukar skicka med 20 järntabletter men vi ger dig 40st istället så du kan fylla på depåerna ordentligt. Tänk vilken tur man har ibland att de vill hjälpa en ordentligt.

Imorgon blir det Mora

Nu har jag äntligen fått tid för blodgivning och imorgon är det dags.
Blir att titta runt lite och storhandla när man ändå är där. Nu blir det mat, mumsig kyckling med sötpotatis och avocadosås.

Gårdagens middag

Middagen bestod av wienerschnitzel med råstekt potatis och sås. Mamma och pappa kom och vi hade lite daimtårta till efterrätt, det var riktigt mumsigt.
Kanske inte ser så roligt ut men det var absolut inget fel på smaken.
Någon tyckte det var väldigt gott med tårta... ;)
Gissa om det var gott =)
 
Ja det är roligt att laga mat med människor som gillar det. Idag blir det wok som Eric ville ha så nu väntar vi på middag då det inte är jag som är kock.

Pysseldag på slottet.

Idag har vi varit lite kreativa och sytt en mössa till Eric, börjat på ett projekt jag skulle gjort klart för ett halvår sedan och även provat göra kristyrdekorationer. Blir att fixa lite med mat nu och sen kanske projektet kan bli klart ikväll.
Blev riktigt snyggt med namnlappen över kanten.
Nöjd kille som skulle ha mössan på direkt då han gick upp och spelade. =)
Hemligt projekt än så länge... ;)
Lite dekorationer då jag hade fel tyll för att göra blommor.
 

Ny pajform måste ju invigas på bästa sätt. =)

Igår var det dags att inviga den vackra pajformen jag fick av min syster. Eftersom vi älskar skaldjur så blev det en räkpaj. Väldigt god blev den men mer räkor hade absolut inte skadat, kom ihåg till nästa gång.
Helt underbar =)
 
Sen har ju skolorna börjat och det resulterar ju i att läxor måste göras. Vart passar det bättre att göra läxor än i favoritknäet.
Härliga familj <3
 
Ikväll kommer mamma och pappa upp och äter middag så då får vi se vad vi hittar på för meny. Blir det bra så återkommer jag med bilder, ja om jag inte kommer ihåg det försent.

Mitt underbara hjärta <3

Igår när jag kom hem så var hjärtat redan hemma och jag blev så glad. Barnen hade ätit kvällsmat hos mormor så det var direkt upp i sängen för dem. När jag efter en stund skulle leta efter telefonen för att se om larmet var på så hittade jag ett paket under kudden. =)
Titta vilka fina halsband det var.
Det var bara att bryta isär och dela med sig till sitt hjärta. <3
Hjärtat med den andra vingen. <3
Eftersom Martin köpt andra kedjor till oss så blev det äntligen nya till barnens halsband.
Gissa om de var nöjda mina älskade barn.
 
Jag älskar mitt nya halsband och jag är väldigt glad över att få dela det med mitt älskade hjärta. <3

Huvudvärk =(

Jag blir så trött när denna huvudvärk ska komma och gå som den vill hela tiden. Något positivt är ju att mitt älskade hjärta kommer hem imorgon igen så då kan man ju hoppas att det har släppt iaf.

Blir en resa till Malung imorgon också då jag har möte på kvällen och innan tänkte jag testa mammas overlockmaskin. Vi får se vad det blir för resultat av detta. =)

Gerbera =)

Idag var det inventering på jobbet och det var sista dagen för säsongen. Nu får vi se vad framtiden har att erbjuda. Efter jobbet var det dags att visa Sofie gymmet och ta ett litet pass innan det var dags för fika. =)
Dagens bakelser blev lite annorlunda. =)
StorSyss kom med ett stort fint paket. Man fick inte hoppa på det eller skaka det. ;)
Underbar färg och jättefin form. <3
Jag älskar denna serie och vill gärna ha fler av dem. =)
 

Bakelser dagen till ära =)

Idag blev det att baka lite bakelser eftersom Jannice hade blivit lovad tårta idag när hon inte fick någon av mig då hon fyllde år själv. ;) Ja det var bara att sätta igång.
Vanlig rulltårta med hallonsylt fick vara grunden.
Frusna bär som tinat och mixats blandades med vispad grädde.
Enkelt och fruktansvärt gott. ;)
 
Mer blir det till helgen då familjen är samlad. <3

Min nya träningskompis.

Imorgon är det min födelsedag och jag köpte mig en puls/gpsklocka att ha när jag tränar. Den sitter iofs nästan alltid på armen åt mig men det hör inte hit. Jag är supernöjd och tycker att den är väldigt fin också.
Garmin Forerunner 110 i snygg grå och rosa modell. =)
 
Har hunnit med att springa till Kläppen fram och tillbaka och till gymmet och tillbaka sen jag bloggade sist. Lyckades fixa blåsor på fötterna vid den första rundan och vid den andra blev det bara lite ont i den ena foten. Men nu har jag koll på vilka strumpor man inte kan ha så det ska nog gå bra.
 
 
 

Del 3


Del 2

Kolla vilken koncentration tjejen har. =)
Coolaste bilden på finaste barnen <3
Fin dag att ligga på gräset och spela memory mellan kunderna. =)

Jag har lärt mig ett trick!!!

Igår klarade jag äntligen av att hoppa studsmatta och sätta mig och hoppa vidare sen. Det har inte gått och jag har varit rädd varje gång jag provat. Nu kan jag äntligen och det känns bra att jag vann över mig själv ännu en gång. Tänkte visa dagen i bilder men insåg att det var svårt att välja bland alla 835 bilder vi tagit. Jag får helt enkelt dela upp det på flera inlägg.
 
Del ett i serien fotosession på jobbet.
Frukost på jobbet med de bästa. =)
Stolta barn som hittat cykelbilen.
Snyggaste fotbollen ville också gunga.
Fröken ville spexa lite.
Killen som älskar att hoppa studsmatta.
Nu fick han visst sällskap.
 
Ja det var första delen. Nästa del innehåller kanske bildbevis på mitt nya trick. =)

Min akrobatiska tjej. =)

Den här sommaren har barnen varit mycket ute på studsmattan och tränat. Skaffat sig nya bekantskaper och tränat på olika språk. Jag tycker att det har varit en ganska bra sommar fast det varit mycket jobb och lite konstiga rutiner under tiden. Moa har ju lärt sig göra volter på studsmattan och även i vattnet och lite av det finns ju faktiskt dokumenterat.
Hon fullkomligt ÄLSKAR sin overall, tack så mycket får vi säga till våra snälla vänner som gav henne den. <3
 
Jag hade också kunnat tänka mig en tunnare men det får bli när det blir. Har beställt lite nya tyger men vet inte vad som kommer för summan de har dragit stämmer inte med det jag skulle betala. Ja ja det blir säkert bra bara det kommer fram någon gång.
 
Ny bok har jag börjat på och kommit lite längre än halvvägs genom och det är Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst. En väldigt bra bok tycker jag rak och ärlig. Får se vad det blir nästa gång. =)

Sista boken i serien...

Nu är jag på sista boken i serien om Shopoholic Becky. Näst sista blev jag klar med klockan tre inatt så i morse var jag lite trött. ;) Men nu är sista boken i örat och jag jobbar på som vanligt. Ska hem på lunchen och hämta barnen efter att jag städat lite. Mycket att göra innan skolan börjar och jag ska få lite semester hemma i lugn och ro. :P Ja det får bli ett lite längre inlägg senare när jag har kameran med bilder från barnens bad på ärån. 

Ledig helg =)

Nu är det inte långt kvar tills jag får ledigt över helgen och det ska bli skönt. Att jobba i tio dagar är helt okej men något drygt i slutet. Igår när jag slutat så tog vi en kvällspromenad jag, Charlie och Fia eftersom han har varit sjuk så får han inte springa än. När vi kom tillbaka så åt de upp resten av tårtan som var kvar. Tur att man kan kosta på sig lite när man rör på sig.
 
Ikväll blir det tacosmys och det är inte fy skam inte. Jag längtar verkligen efter sovmorgon med mitt älskade hjärta och en underbar brunch kanske. =) Eventuellt kanske en promenad bort till bageriet för lite färska frallor och annat mumsigt till frukost. Ja det är härligt att vara ledig iaf och vi ska nog kunna hitta på något trevligt att göra.
 
En av pappas fina blommor i stugan som Fröken Fräken sprang runt och fotade när vi var nere.

Storytel min nya last =)

Jag lyssnar på ljudböcker ibland men det är tråkigt när de är så dyra och ska man låna på biblioteket så är skivorna alltid repiga. För ett bra tag sen så provade jag på storytel men hade för dålig telefon och internetuppkoppling att det inte fungerade. Nu provade jag igen och det fungerar klockrent. Tredje boken är jag inne på och det är en serie av Sophie Kinsella som handlar om en shopoholic. En rolig serie som jag blev tipsad av min lillasyster och jag sitter och skrattar för mig själv. Mycket bra tips LillSyss <3
Väldigt trevligt att lyssna på engelska också så det blir lite utmaning.
 
Ser fram emot en ledig helg och funderar över vad vi ska hitta på då. Förslag någon?
 

Tidsfördriv på jobbet...

Sitter på jobbet och börjar planera vad jag ska hitta på när livet blir lite mer rutinmässigt om man säger. Barnen börjar skolan och jag hittar förhoppningsvis ett jobb. Idag blev det lite tidningar att bläddra igenom för inspiration till vad som ska sys framöver.
Kul med lite olika inspiration. =)
 
Hjärtat var till doktorn idag med halsen men det visade inget och han är ju faktiskt på bättringsvägen vilket är mycket bättre. Sen blev det en tur till Mora där han förhoppningsvis inhandlat lite att fylla på kylskåpet med. Eftersom man aldrig är hemma så blir det lite dåligt med mat hemma. 
 
Barnen sover hos pappa en natt till vilket gör att jag kan städa ikväll när jag kommer hem. :) Men nu är det sista timmen kvar innan det är dags att åka hem.

Sessan åtta år idag!!!

Inatt har det varit synd om Charlie för det var feberfrossa och fruktansvärt ont i både hals och öron. Inte mycket man kan göra men att stryka honom över ryggen och så känns bättre än om man ligger helt ensam och har det dåligt. På morgonen fick Sessan komma ner och öppna sin present och det blev väldigt uppskattat. Nytt påslakanset med prinsessor på som jag antar att sk ligga i sängen när hon kommer tillbaka från pappa.
 
Vi åt tårta efter sista dealmåltiden med Oskar som nu har fått semester. Jag har två veckor kvar på jobbet och hur ska det nu gå att komma ihåg maten? Det var ju hur bra som helst att laga mat varannan dag och mycket roligare. Nu får jag nöja mig med att äta min egen mat vilket får så lov att gå. Barnen åkte med sin pappa och jag blev ensam kvar på jobbet. Jaja det har snart blivit en mössa till så det är ju bara att virka på och se glad ut. Längtar tills jag kan vara hemma lite ibland så man hinner sy igen. Har massor som jag skulle vilja sy men tiden räcker inte till.
 
Om två veckor är det inte bara slut på jobbet, nästan iaf, utan också MIN FÖDELSEDAG! Det kan vara riktigt trevligt att fylla år och eftersom jag inte orkar komma ihåg åren så tycker jag fortfarande om att äta tårta. ;)
 
Min önskelista (bara ifall någon vill veta)
 
* Presentkort hos http://www.bibbistextil.se
* Presentkort hos http://www.liandlo.se (vet inte om det finns men fina tyger har dem)
* Smycken
* Tatuering
* Cykel
 
Ja det var ju lite blandat kanske men sån är jag. :)
 
 
 

Lite fynd från semestrarna, om man nu kan kalla tre fyra dagar semester.

Vi var ju upp till Umeå på dop i juni och på vägen hem köpte jag mig en vacker kanna att ha mjölk eller sås i. Det roiga var ju att mamma köpte en lika fast grön.
Visst är den fin =)
I Säffle hittade jag denna lite minde jkanna men i ljuvligt lila att ha mjölk i när det serveras kaffe.
Den här lilla söta grytan blir perfekt till hjärtats heta räkor som jag aldrig kommer ihåg vad heter egentligen.
Jag tycker om att göra semesterfynd för då har jag minnen kvar från just den resan. =) 
 
Imorgon är det Moa-Sessans födelsedag som kommer att firas på jobbet med Moas nya vän på campingen. Hon har haft så roligt och några pratar engelska vilket gör allt lite roligare. Hon har badat fast det regnade och hoppat studsmatta i massor. Men idag är det hennes sista dag som sjuåring vilket hon stolt konstaterade för sin tråkiga mamma. 
 
Jag tycker så synd om mitt hjärta som har så ont i halsen så han var tvungen att åka hem från jobbet. Men det blir bättre att vara hemma och vara sjuk en på ett vandrarhem där man får sova i receptionen då det är fullbelagt. Ikväll ska jag krama om honom ordentligt så han blir bra snart. <3

Lunchrast och väldigt tråkigt

Hade en fruktansvärt tråkig lunchrast då det började regna och jag hade ingen större lust att gå ut då. Men Moa och jag tog oss iväg till Stadium Outlet och hittade fotbollar för 10kr/st. Jag vet att man får det man betalar för men det gör inget när jag bara tänkte vi skulle ha dem på jobbet. 
Snygga eller hur... Tur att Oskar är så snäll och hjälper en liten Moa i nöd att blåsa upp bollarna.
 
Jag passade också på att köpa lite nya underkläder till mig och barnen.
Snyggingar till mig såklart att en är rosa iaf. ;)
Klart prinsen ska ha rosa under. =)
Prinsessan fick också nya i fin rosa färg. =)
 
Men inga till Charlie denna gång även om Moa tyckte att han kunde ta Erics. :P 
 
Nyss lyste solen och jag skulle bara göra klart detta inlägg och sen ut för att sparka lite boll men tydligen ville inte vädret att jag skulle det. Nu öste regnet ner och jag får stanna inne ett tag till. 

Fisketur och annat skojsigt =)

Vi hade det som sagt väldigt trevligt på min lilla semester och vi hann med en del.
Någon som skulle äta upp en fot tydligen... ;)
Vackert väder hade vi under vår fisketur.
Förberedelserna inför turen är många...
Denna har legat i skogen så länge jag kan minnas.
Härligt när solen tränger igenom i vattnet.
Detta träd hade en häftig rot som såg ut som en krokodilfot. ;)
En suddig bild på underbara kantareller.
Min härliga prins som hade kul med syrran.
Som sagt mycket att göra innan fisketuren.
En morfar är alltid bra att ha med sig.
Sessan sätter mask på kroken.
Första fisken har fått nacken bruten. :P
Coolingarna längst bak i båten. =D
En del av fångsten som blodar ner båten. :P
Storfiskaren som är minst.
Det var längesen det kom upp så stora abborrar där.
Tjejen som kom på varför det var dåligt att tugga tuggummi, igen...
Skogens guld <3
Bästa tallriken i stugan =D jag älskar den!
När mormor fått fart på kameran fanns det inget som stoppade henne.
Blivande bloggerska kanske??? :P
Lådbilen ÄR mindre än min bil!!! =P
Fötter med skor...
...å utan skor.
Som sagt riktiga bloggbilder lyckas hon få till fast hon bara är snart åtta.
Hur cool som helst min lilla Sessa. <3
 
Ja det var ett urval av bilderna vi hunnit med. =)

Datakrångel gillar tydligen mig. :/

Jag tror jag blir galen helt. Satt i stugan och det ville inte ladda upp bilder så jag tänkte att jag provar att lägga upp mer lite senare. Tror ni att det fungerade alls senare... Nej då slutade internet helt och jag tillbringade lång tid med att försöka få ordning på det. Darling kom hit istället, låter det från soffan där Martin och Moa sitter. Darlinga mig inte, jag är inte på humör för det. Då låter det istället kraaaaaamiiiiiiz, inte kunde man sitta där och sura då heller. Nu har jag äntligen fått ordning på modemet och jag kan fortsätta lägga upp bilder från vår semestertrip.
 
Moa fick ju lift efter att hon skjutsat mig och nöjd med det ser hon ju ut att vara. ;)
Eric fick ta nerförsbacken och han finns ju med på bilden iaf även om det inte är det lättaste att ta själv i en lådbil.
Men man måste ju betala tillbaka naturligtvis. =)
Moa och Charlie hade tydligen haft lite roligt. =)
Inget är som väntans tider. =P
Killen som blivit så stor att han inte vill kramas offentligt men gärna i smyg. ;)
Tjejen fick i uppdrag att baka kladdkaka. God blev den också. :)
 
Fortsättning följer...

RSS 2.0