Snart tar jag helg. =)

Idag var det strålande solsken när jag vaknade och tänkte vilken kanondag det kommer bli. Åkte till jobbet och jobbade på till lunchrasten och då kom regnet. Nu är det grått och trist men humöret är på topp iaf. Jag ska snart ta helgen och imorgon blir det bio för barnen och senare kanske bowling. Kul att de får göra något roligt fast det är mycket jobb just nu. Ska bli skönt att bara strosa runt lite under tiden vi väntar på dem.
 
Moa ringde mig under förmiddagen, Maaammaaa, vart är Chaaaarliiiie? Charlie är nya namnet på Martin och det kommer från att de tittat på Charlie bit my finger på youtube. Den är helt underbar och så charmig, har ni inte sett den så tycker jag att ni ska göra det.
 
Appropå bion så är det Ice Age 4 de ska se.
 
 
Hoppas de tycker den är bra. De innan har de tyckt om iaf.
 
Ikväll ska vi ha fredagsmys och bara vara vilket ska bli underbart. Jag var ledig förra onsdagen så nu vill jag va lite ledig. Blir att mysa ner sig framför en film och njuta av familjen som är lediga samtidigt för en gångs skull. Har jag varit ledig så har barnen haft skola eller annat planerat. Bara för att jag jobbar hela sommaren så känner jag för att hälsa på vänner runt om i Sverige. Men jag antar att jag hinner det senare fast jag vill nu. Det är ju mycket man vill men ibland måste man lägga band på sig.
 
 
Nu ska jag ta och läsa lite eftersom det inte kommer några kunder. Hoppas ni allihopa får en underbar helg. =)

Kanot och sällskap på jobbet.

Idag har barnen varit med på jobbet eftersom vi under lunchrasten skulle passa på att paddla lite kanot. Det har gått riktigt bra och de var duktiga på att paddla. Eric sa när vi var ute att det här ville han göra imorgon också. Det tycker jag räknas som ett bra betyg. Vi får hoppas att det blåser mindre imorgon så man kan ta sig lite längre. Kanske kunde ta sig en fika under färden. Ja vi får se hur det blir man vet ju aldrig med små viljor.
Jag hade ju gärna snubblat över en liten plastkajak att kunna ut och ta sig en tur med på egen hand. Ja det kommer väl en tid för det också men nu får jag nöja mig med att ta en kanot på lunchen ibland. ;)
Nu har snart denna vecka gått och imorgon kommer hjärtat hem igen och jag slipper sova ensam. Det är väl inget större problem att sova själv heller men det är ju helt underbart med någon som håller om en. Mitt liv är underbart och jag njuter av varje sekund. Jag gör det jag vill göra och mår bra i det. Just nu känns det som att det kommer bli en lång sommar med mycket jobb och det kan så vara men jag har ett arbete och kan betala mina räkningar. Jag har en underbar familj som ger mig så mycket tillbaka att det blir uthärdligt även om det är tungt ibland.
Nu tror jag att jag ska göra barnen sällskap på studsmattan i fem minuter innan det är dags att dra igång med stängningen här.
Vi ses imorgon säkert. =)

Glömde ju alldeles bort mitt jättebra inköp.

Jag glömde ju bort mitt underbara inköp av löpskor. När vi varit på dopet så passade vi på att besöka löplabbet så jag skulle kunna prova ut ett par riktiga springskor. De jag hade innan köpte jag ju 2004 så personalen tyckte att det var på tiden att jag bytte ut dem. Efter att ha sprungit på bandet och lyst på fötterna så fick jag tre skor att prova. Tur som jag hade så var det ett par rosa Nike som passade bäst.
Jag är sjukt nöjd med dessa och löpningen går mycket lättare när det finns dämpning kvar i skon. ;)
Idag på lunchrasten så passade jag på att åka till Stadium Outlet för att kika efter shorts att jobba i. Jag hittade dessa snygga Peak Performance till lagom pris. Synd att det inte fanns svarta i min storlek men roligare färg att ha när man slutat jobba iaf.
Inte kan man klaga på kläderna när man får göra lite som man vill. =)
Imorgon tänkte jag ägna lunchen åt att ta en tur med kanot så jag vet vad jag hyr ut för något.
Ha det så gott så länge.

Längesen det blev ett inlägg nu.

Jag har haft lite att göra och inte riktigt haft inspirationen till att blogga. Nu kanske det blir ändring på det. Jag har börjat jobba igen men eftersom det är lite kunder så har jag lite tid över. Ja det blir mycket att hitta på under dagarna.

Vad har hänt sedan sist då? Ja vi har varit ut på en liten roadtrip upp till Umeå dit vi var bjudna på ett vackert dop. Sovplats var ordnad hos goda vänner där vi stortrivdes och blev bjudna på underbart god mat. Synd var ju bara att vi inte tog ett enda kort mer än på dopet. Vi tackar både till dopinbjudan och att vi fick sovplats. Ja vi får ju inte glömma fikastoppet hos vår underbara Sandra!!! Hoppas att vi snart har vägarna förbi varandra igen. =)



Underbara familj!!! <3



Gissa vem som åt flest bullar av alla? Men det måste ju vara ett perfekt betyg eller hur?!?



Sen fanns det ju en trött tjej också fast hon piggnade på sig och agerade fotograf senare.



Underbara Lillsyss!!! <3

Vad har vi gjort mer då tro? Ja det har ju varit midsommar och då kom det ju upp en syster från Skövde och vi åkte till mamma på grillning. De som känner oss vet att vi har hängt ihop hela uppväxten och det kan ju bli lite skumt när vi sätter igång. Hihihi, jag tror att det gick bra för Martin följde iaf med tillbaka hem igen. ;)

Jag har börjat jobba igen och vi öppnade torsdagen innan midsommar. Lite skillnad mot vintersäsong men det är omväxlande och roligt med lite problemlösning under dagarna. Jag tycker om att hjälpa människor och att ha ett socialt jobb.

Nej nu får det räcka för idag så hoppas jag att vi hörs snart igen.

RSS 2.0