Takläggning och jobbansökningar.

Idag är det lite mixade uppgifter i detta hus. Jag har skickat in flera jobbansökningar och Oskar och Steff har påbörjat takläggningen. Denna gång stannar jag inne så mycket jag kan för efter ställningsbyggandet var min kropp helt slut och jag stupade i soffan där jag slocknade på direkten. Idag har jag träningsvärk i hela kroppen och jag känner mig inte alls på topp. Skulle gärna tagit en löprunda men vet inte om det känns bra det heller. Oskar lovade mig iofs att jag skulle få ta en igår men det hann jag ju inte innan jag somnade. Vi får se hur det går.
 
Jag hatar att söka jobb då det inte är min grej med att skriva CV och personliga brev. Intervjuer är helt okej då jag svarar på vad de frågar men som sagt srbetslöshet är inte min grej för fem öre.
 
Om en vecka springer både jag och Moa Tjejmilen vilket vi ser fram emot bägge två. Det är roligt med tävlingar där man tävlar mot sig själv kan man säga och 33 000 andra tjejer men iaf. Jag vet att jag inte kan vinna men jag kan slå min egen tid och det är precis vad jag är ute efter.

Vasastafetten

Idag var det dags för den första stafetten för mig. Jag fick första sträckan och det är uppför i nästan 3km och sen fortsatte det relativt plant i 6km till, det var en stor utmaning för mig men det gick. 9km på 1h är jag mycket nöjd med. Ökade sista biten in mot växling och fick bra tid på de kilometrarna. Jag har nu mycket bra förutsättningar för en bra tid i tjejmilen. Fjärde nummerlappen läggs i högen och väntar på den femte om två veckor.
 
Om någon tvivlar så kan jag ju bara säga att jag är sjukt bra!!! =)
 
 

Födelsedag

Igår fyllde jag år och äntligen skulle jag få öppna paketet som stått både i hallen och i källaren. En jättefin lila gitarr fick jag och jag är så stolt att jag kan spela. Det är så roligt att jag gör det jag alltid gjort bara mycket mer och öppnare. Ibland blir man nästan tårögd då man inser hur mycket man saknar vissa saker. Musiken har alltid varit en del av mig men då man har lite svårt att ta för sig blir det inte mycket med det. Nu sjungs och spelas det för fullt precis så mycket jag vill. :-)

Det blev strax över 30km löpning förra veckan och det känns riktigt bra. Igår passade jag på att springa upp till kläppen då Oskar slutade men tyvärr fick jag ett skavsår vilket resulterade i barfotalöpning sista kilometern. Började iofs med intervaller så jag var lite trött när jag närmade mig målet. På tal om målet har jag en tävling till inbokad. På lördag springer jag första sträckan i Vasastafetten. Vad har det tagit åt mig? Tävlar och tränar med ett leende och känner själv att jag mår så mycket bättre än då man inte vågade göra något med rädslan att vara värdelös.

Nu ska jag ta mig i kragen och åka till byggen för att köpa färg. Sen blir det nya sänggavlar till barnen. Oskar är världens bästa sambo och han är min! :-D

Löpning, vattenskidor och grillning.

Efter jobbet på fredagen tog Emma och jag en liten löptur från Sälen till Höknäs, det blev c:a14km. Vi var sjukt nöjda när vi kom fram och jag fick låta bli den sista milen då träningsvärken från gymmet satt kvar och varje led från midjan och ner gjorde ont. Men att ha klarat att springa hela vägen gör det lätt värt det. Igår åkte barnen till sin pappa och vi åkte vattenskidor med vänner. Bjöd över dem på grillning och hade en väldigt trevlig kväll. Idag blir det klättring i hallen men jag tror att jag tar en löprunda som uppvärmning. Skulle kännas bra att ha fått ihop 30km denna vecka. Livet rullar på fint och jag mår kanonbra. 

Träningsvärk

Vi var på gymmet i onsdags och det känns i benen kan jag säga. Sprang hem från passet och det var tungt men jag gjorde det. Igår var det dags för lite vattenskidor igen och jag känner mig mycket säkrare nu vilket gör det lite roligare. Dock var det för kallt i vattnet för att chansa och prova något trick så det blev bara lite hopp.

Idag gör jag min sista dag på jobbet och det firar vi med att springa hem jag och Emma. Känner jag att det går ska jag försöka ta mig hela vägen hem.men vi får se hur det känns i Höknäs.

Vattenskidor och annat kul

Bruden ska ut och åka kneeboard för första gången.
Här åker hon iväg.
Älsklingen åker iväg på wakeskate. <3
Killens tur att prova på kneeboarden.
Första försöket slutade med ett bad.
Jag kan också åka. =)
Anna och Tompa i nice outfits.
Nu har han kommit på hur man gör.
 

Klättring med Sandra

Sandra kom och hälsade på så vi passade på att åka till Älvdalen.
 
Hon var inte riktigt nöjd med storleken på Erics klätterskor men jobbade på bra trots ömmande fötter. =)
Blöt och lite kall men glad ändå.
På väg upp och funderar på nästa move.
Vissa kan koila rep så barnen kan bära dem. ;)
 
Vi överraskades av ett regn så det blev inte så mycket bilder.
 

Nöjd

Idag när vi stog och lagade mat så kom vi in på ett för mig lite känsligt ämne. Så självklart som svaret kom från Oskar gjorde att tårarna började forsa ner på mig. När han frågade hur det var med mig svarade jag bara att det var bra. Han trodde mig förstås inte men efter förklaringen att jag var så glad över hur bra livet blivit förstod han. Nu är det inte lika vanligt att jag gråter längre men visst händer det. I början trodde jag hela tiden att jag skulle vakna ensam för att han inte ville ha mig längre. Nu vet jag att han vill leva med oss och att han älskar mig.

Tänk vad man kan arbeta med sitt eget liv och självkänsla.

Inomhusklättring

Igår var det tråkigt väder så vi hade ingen lust att åka vattenskidor eller klättra utomhus i regnet. Vad gör man då? Jo då drog vi ihop klätterklubben och körde inomhus istället. Vi hade väldigt trevligt och efter alla hade åkt hem stannade vi en timme till och barnen fick säkra varandra. Jag gjorde också ett test på Moa då jag klättrade upp en liten bit och sen hoppade ner. Hon höll emot riktigt bra och snart kan hon säkra själv men vi får se när det blir.

Jisses vad jag är bra!

Igår var det dags för ett nytt träningspass och jag sprang till kläppen en ny väg. Eller ny är den väl inte jag tog vanliga vägen upp till gråheden och sen skidspåret därifrån. Det blev strax över 7km och jag sprang hela vägen! I morse ställde jag mig på vågen igen och nu var det mindre än 0,5kg kvar till målet. Jag tycker själv att jag är superduktig så vad säger ni?

Första skörden

Igår efter att vi tränat tills jag fick blåsor på händerna tittade jag i landet. Morötter och potatis hade blivit klart och jag var tvungen att ta in lite, så idag blir det sill och egenodlad färskpotatis.

Röjt ur entrén

Igår tömde vi entrén på massa skrot. Idag blir det en vända på tippen så vi äntligen kan börja använda oss av våra utrymmen. Jobbigt när man rensar men inte blir av med något för att man inte tar sig på skroten. Men nu ska det bli av och det är hur skönt som helst.

Efter flera veckor med besök har det blivit lite eftersatt hemma i slottet och denna helg tänkte vi bara fokusera på familjen i lugn och ro. Detta höll inte speciellt länge då vi får nytt besök i helgen, detta är väldigt trevligt men ibland känner man att man behöver ta det lugnt. Jaja det kommer snart en ny helg så vi får ta nya tag då.

Delmål

Jag har ju satt upp flera mål på vad jag vill uppnå med min träning. Ett mål har jag snart nått fast jag trodde det skulle ta mycket längre tid. Detta kommer innebära att jag måste lägga om detta till ett delmål istället. Det blir ju tråkigt att nå målet för fort så jag kämpar vidare mot nya mål istället.

Igår sprang jag vill gymmet för att träna. Jag har mycket att ta in på den tiden men helt okej att springa 4,6km på 30min tycker jag. Det är bra att man kan ha lite olika sträckor att träna på. Alla har olika karaktärer och det ger allsidig träning, speciellt som man varvar den med all möjlig annan form av träning. Nu längtar jag efter en bra dag att åka och klättra på. Det här inte blivit så mycket av den varan på slutet.

Nej nu är det slut på rasten så back to work. ;-) Fler bilder i eftermiddag kanske...

RSS 2.0